Een nieuwe uitdaging

Wij, als gezin, gaan de uitdaging aan om allereerst ons eigen thuis op te bouwen in Vitsand. Letterlijk de woning met eigen handen, met waar nodig hulp van vakmensen, opbouwen. Geheel naar eigen inzicht de woning renoveren zodat we daarna vanuit een veilige haven onze pijlen kunnen gaan richten op camping .

Deze eerste opdracht zal ons samen sterker maken. Een eigen basis creëren in Zweden en vanuit dat zelf verworven startpunt onze ideeën los laten op de camping. Het woord camping dekt niet de lading die wij deze plek willen gaan geven.

Fristad zal uitstralen dat er altijd mensen welkom zijn, als gast, als vrijwilliger en tijdelijke bewoner. De plek zal op een organische wijze vorm krijgen met altijd in het oog houdend; de natuur. De missie is dan ook om op een duurzame, bewuste en creatieve manier camping Fristad vorm te geven. We hebben geen tijd om ons daarbij te haasten maar zullen ons met de juiste mentaliteit, discipline en overdenking overgeven aan deze schitterende plek. De plek waar wij op een vrije manier willen leven met onze kinderen en daardoor ook inspiratievol mogen zijn voor mensen die Fristad bezoeken. De plek in zijn waarde laten en tegelijkertijd ontwikkelen tot een rustige en verrassende plek waar mensen door middel van creativiteit, geprikkeld worden en de plek een fijne herinnering maakt bij vertrek.

Anton (40) zijn interesse voor muziek, culturele netwerken en jongerencultuur plus Kirsten (40) haar passie voor minimalisme, zelfvoorzienend denken en technische vaardigheid vormen een interessante mengeling van om Fristad tot een fijne plek te maken.