Kamperen

Kom gezellig bij ons kamperen, in de prachtige natuur. Je mag bij ons, bij aankomst, zelf je plekje kiezen op één van de velden. We hebben een veld met terrassen deze hebben het uitzicht op het meer Övre Brocken, waar je kan genieten van de prachtige zonsopkomst. Of je kiest je plekje op het ruime veld langs de rivier, ook hier zijn verschillende hoogtes, diverse bomen, net waar jij je fijn voelt.

We hebben ongeveer 30 ruime kampeerplekken, ze zijn niet genummerd of omheind, dus je bent vrij om je te settelen waar je wilt, natuurlijk met respect en oog voor de natuur en elkaar.


Huur een ingerichte Oxcamp 500

Bel of App en we reserveren een plek. Op camping Fristad staan 3 Oxcamp 500 tenten met sfeervolle inrichting. Ook is er een Winnerwell kachel in de tent voor de koudere dagen. Voor je tent mag je een 🔥 maken. 


Huur Villa Lägervik

Naast Fristad ligt Villa Lägervik. Deze ruime woning heeft de beschikking over 3 keukens, 3 badkamers en in totaal 5 slaapkamers waardoor het optimaal door meerdere gezinnen of een vriendengroep te gebruiken is. Villa Lägervik is een fijne plek en is van alle gemakken voorzien. Er is een grote tuin en gelegenheid om een boottochtje te maken.
Bedlinnen, wifi, wasmachine aanwezig.

Hostel

Boek een kamer in het Arty Fristad Hostel. Elke kamer is voorzien van een eigen toilet. De douche en keukenfaciliteiten deel je me de anderen Natuurlijk is zijn de faciliteiten van de camping ook te gebruiken