Kamperen kan bij ons op verschillende manier, of je nu komt met tent, caravan, camper of daktent en of je nu 1 nacht of 3 weken wilt komen het kan allemaal.

Eén gereserveerde plek is voor maximaal vier volwassenen of zes mensen in totaal. De plek kan je niet van tevoren vastleggen, mix and match, we vertrouwen erop dat er voor iedereen een plek naar wens is. Boek je meerdere plekken samen met vrienden? Het lukt vrijwel altijd om naast elkaar te staan.

Stroom

We hebben een aantal plekken met stroom, maar meer zonder stroom, kamperen voor de back to basic liefhebber, de eenvoud om met minder te leven. Om toch in de moderne gemakken te voorzien, staat er in de algemene keuken in het receptiegebouw een koelkast. Misschien dat we per plek een ‘koelkastbak’ uitgeven, of alleen als het nodig is. Tevens kan je in het receptiegebouw je telefoon opladen, doe dit het liefst zoveel mogelijk overdag, dan maken we gebruik van de zonne-energie☀️!

Auto's

We willen de camping zo autoluw mogelijk houden, na het settelen op je plekje vinden we het fijn als je je auto op de daarvoor bestemde parkeerplek zet. Bij de parkeerplaats staan wat bolderkarren om spullen of kinderen te vervoeren naar je plek.